40 χρόνια

Υπογραφή Ποιότητας

 

ΑΦΟΙ ΠΕΛΕΧΑ Ο.Ε – ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

Το 1977 ο Νικήτας και η Ευαγγελία Πέλεχα ιδρύουν μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση στο Ν.Ηράκλειο Ατττικής , παράγοντας σιροπιαστά γλυκίσματα . Η εμπειρία των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των προιόντων που διέθεταν στην αγορά δημιούργησαν ένα άριστο δίκτυο χονδρικής πώλησης.

Το 1989 αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά , τα παιδιά τους , Βαγγέλης και Βασίλης Πέλεχας και αναπτύσσουν την οικογενειακή επιχείρηση , ευρύνοντας τη χονδρική πώληση, με ένα δυναμικό πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα .

Το 1990 ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση της Εταιρείας σε νέες εγκαταστάσεις στα Ανω Λιόσια Αττικής , προκειμένου να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες μας .

Το 2006 ανοίγουμε την πρώτη λιανική πώληση και παράγουμε παραδοσιακό ψωμί (αργής ωρίμανσης) και είδη αρτοποιίας. Στη συνέχεια ανοίγουμε άλλα 4 καταστήματα και σήμερα διαθέτουμε 5 υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης, αρτοζαχαροπλαστεία , στη Δυτική Αττική καταφέρνοντας να κατακτήσουμε μια υψηλή θέση τόσο στον κλάδο ζαχαροπλαστικής όσο και στον κλάδο αρτοποιίας διαθέτοντας υψηλής ποιότητας ψωμί , καφέ , σφολιάτες, σάντουιτς, παγωτά .

Προχωρώντας ακόμα ένα βήμα πιο πέρα …

Τον Αύγουστο του 2019 η Εταιρεία μας μεταφέρεται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις 2.700τμ στον Ασπρόπυργο επί της Λ.Νάτο θέση δυο Πεύκα , δημιουργώντας όλες τις υποδομές που θα συμβάλλουν στην άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις μας τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής , ενώ η Εταιρεία μας έχει αναπτύξει διαδικασίες ελέγχου με βάση τις απαιτήσεις του ISO 22000:2018 και HACCP σε όλα τα στάδια παραγωγής και διεργασιών , από το σημείο εισόδου πρώτων υλών έως το σημείο δημιουργίας και τρόπου διάθεσης των τελικών προιόντων.

Σκοπός της επιχείρησής μας διαθέτοντας το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό , πιστεύοντας στο όραμα και στις αξίες της επιχείρησης είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας με ποιοτικά προιόντα και υψηλές υπηρεσίες.

Οικοδομώντας το μέλλον μας , μέσα από την επέκταση και την ανάπτυξη , έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη με την προσωπική επαφή , οραματιζόμαστε να συνεχίσουμε την επιτυχή πορεία μας και να συνεχιστεί και στην τρίτη γενιά .