ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΑΙ

Το πρώτο από τα δύο καταστήματα “Ηπειρώτικο” στην περιοχή του Μενιδίου, βρίσκεται στην Λεωφόρο Καραμανλή 137 και αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα της εταιρείας μας.

Ένας χώρος μοντέρνος και σύγχρονος, εξοπλισμένος με υλικά τελευταίας τεχνολογίας, για την βέλτιστη παρουσία και συντήρηση των προϊόντων μας. Απολαύστε τον πρωϊνό καφέ σας, σε κεντρικό σημείο του Δήμου Αχαρνών και δοκιμάστε τις μοναδικές μας γεύσεις.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Στην περιοχή που γεννήθηκε το “Ηπειρώτικο” το 1977 και βρίσκεται μέχρι σήμερα το κεντρικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας, σας περιμένει να το γνωρίσετε και το κατάστημα “Ηπειρώτικο” που βρίσκεται στην Λεωφόρο Φυλής 180.

Σε μία από τις πιο κεντρικές γειτονιές της περιοχής των Άνω Λιοσίων, μια ανάσα από την Πλατεία Ηρώων, αποτελεί ιδανική στάση για καφέ, σνακ, γλυκό.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ)

Το “μικρό αδερφάκι” του πρώτου καταστήματος μας στον Δήμο Άνω Λιοσίων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το μεγαλύτερο κατάστημά μας στην περιοχή.

Βρίσκεται στην οδό Αιγαίου Πελάγους & Αχαρνών 50 και αποτελεί σημείο αναφοράς στην περιοχή. Όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα του “Ηπειρώτικου” σας περιμένουν.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Το τελευταίο, μέχρι το επόμενο, “Ηπειρώτικο” δημιουργήθηκε στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 89, στον Ασπρόπυργο. Ένα πλήρως εξοπλισμένο αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κορυφαίες αλυσίδες πανελλαδικής εμβέλειας.

Εξειδίκευσή του νέου καταστήματος, όπως και όλων των άλλων, είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών και η πώληση άριστης ποιότητας προιόντων. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αυτόματα και μη τα οποία καθιστούν εύκολη την εξυπηρέτηση των πελατών.