Σχετικά με εμάς

Ανακαλύψτε το Ηπειρώτικο

ΤΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής “Ηπειρώτικο” βρίσκεται στα Άνω Λιόσια Αττικής, ενώ στον χώρο της λιανικής διαθέτει 4 υπερσύγχρονα καταστήματα στην Δυτική Αττική. Απο το 1977 ο Νικήτας Πέλεχας ιδρυτής του και με συνεχιστές τους υιούς του Ευάγγελο και Βασίλειο Πέλεχα, εξακολουθούν να παρέχουν παραδοσιακά γλυκίσματα στην εγχώρια αγορά.

Οι ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής, ενώ η εταιρεία μας έχει αναπτύξει διαδικασίες ελέγχου με βάση τις απαιτήσεις του ISO 9001-2008 και 22000-2005 σε όλα τα στάδια παραγωγή και διεργασιών, από το σημείο εισόδου πρώτων υλών έως και το σημείο δημιουργίας και τρόπου διάθεσης των τελικών προϊόντων.

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία, την γνώση και το μεράκι όλων των εργαζομένων μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις εξελίξεις της αγοράς, σε προσιτές τιμές και ατελείωτη ποικιλία.

Σας δίνουμε την υπόσχεση ότι με πίστη στο όραμά μας θα είμαστε πάντα δίπλα σας, έχοντας ως στόχο την ικανοποίηση των προσκοδιών και των αναγκών σας.

DELIVERY

Έχετε όρεξη για τις αγαπημένες σας αλμυρές και γλυκές γεύσεις από το “Ηπειρώτικο”; Θέλετε να τις συνδυάσετε με ποιοτικό καφέ KIMBO και να σας το φέρουμε εμείς στον χώρο σας;

Πλέον στα καταστήματα Αχαρναί και Ασπροπύργου παρέχουμε δωρέαν υπηρεσία delivery στον χώρο σας! Καλέστε μας στο 2167004078 για την περιοχή των Αχαρναίς και στο 2105579090 για την περιοχή του Ασπροπύργου.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ (ποικιλίας KIMBO Gourmet 100% Arabica), τσάι, χυμό, αναψυκτικό, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των καταστημάτων τους, ή πάρτε τους μαζί σας σε take-away! Εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές!